Victòria d'un Barça que ha presentat dues cares contra el Sevilla. La primera part dels de Luis Enrique ha estat brillant i al nivell de la seva millor versió; els segons 45 minuts han mostrat un equip que pensava en el que queda de temporada.

L'1x1 del Barça

Ter Stegen: Oportú

Tot i que el Barça ha solucionat el partit amb un marcador molt voluminós i que el porter alemany ha estat un espectador més al Camp Nou, Ter Stegen ha fet una parada providencial a N'Zonzi amb l'empat a 0-0 que podria haver modificat lleugerament el guió del partit i ha reaccionat molt bé a qualsevol ocasió andalusa.

Mascherano: Potent

No enganya a ningú: la titularitat de Mascherano aporta actitud, treball i vehemència a l'equip. Tot i no tenir les habilitats tècniques dels seus companys, es complementa molt bé amb la resta de defenses blaugrana i l'equip ho agraeix. Un mal de cap per a qualsevol que intenti veure porteria.

Piqué: Imperial

El central del Barça és el líder a la defensa de 3 i quan ell hi és l'aficionat del Barça pot respirar tranquil perquè sap que apagarà qualsevol foc que pugui crear-se a l'àrea pròpia. Intel·ligent i actiu, Piqué ha vist la cinquena targeta groga i, per tant, es perdrà el proper partit de l'equip a Màlaga.

Umtiti: Superior

El francès està més que adaptat a la línia defensiva i es veu sobrat en cadascuna de les accions que protagonitza. L'exjugador del Lió no ha participat molt en joc però ha recuperat moltes pilotes a camp contrari i ha respost excel·lentment quan els davanters visitants l'han posat en un compromís.

Busquets: Dictador

Sergio ha imposat la seva llei sense que ningú pogués oposar resistència. El poblat mig del camp del Sevilla s'ha rendit als seus peus i s'ha vist enormement superat al ritme que ha imposat el de Badia juntament amb els seus còmplices. Els últims partits que ha disputat deixen clar que ha tornat.

Rakitic: Ressuscitat

La tornada del millor Rakitic ha permès que, després de molts mesos, el Barça tingui una imatge similar a la del triplet de 2015 quant a intensitat, pressió i joc ofensiu. Directe i intel·ligent a les transicions ofensives, i compromès a les defensives, la versió més destacada de l'exjugador del Sevilla promet molt en un final de temporada molt exigent.

Iniesta: Cuiner

Inspirat. Com el croata, Andrés Iniesta ha tornat a mostrar el seu millor nivell per deixar detalls espectaculars i combinacions vistoses però també profitoses per a l'equip. Com és habitual en ell, el manxec s'ha desenvolupat molt bé durant la fase de creació de joc i ha estat actor secundari a la culminació de jugades. Nexe entre l'equip i el trident.

Messi: Universal

És a tot arreu. Leo Messi ha tornat de la sanció i d'Argentina amb moltes ganes de festa, i la primera part del partit ho ha pogut comprovar amb escreix. Autor de dos gols, el '10' blaugrana ha meravellat l'afició desplaçada al Camp Nou amb una nova demostració de visió de joc, interpretació i execució. Quan ell vol i on ell vol; Messi és determinant en qualsevol zona del terreny de joc.

Sergi Roberto: Tot terreny

La baixa de Rafinha l'ha fet jugar a la posició d'extrem dret, però amb l'obligació de ser el lateral en l'esquema defensiu de 4-4-2. Tot i això, l'alta pressió del Barça ha provocat que les recuperacions dels de Luis Enrique es produïssin a camp contrari i, per tant, el seu recorregut no ha abastit tot el carril dret. En atac, a més, s'ha mostrat molt profund i actiu.

Suárez: Insuportable

Increïble. Luis Suárez és un lluitador nat, i després de l'exhibició que va fer a Granada avui ha cedit el lideratge a Messi però ha combatut amb tothom qui s'ha posat al seu camí. Ha marcat un extraordinari gol de xilena i s'ha associat molt bé amb la resta de membres de la MSN.

Neymar: Constant

Desequilibrant com sempre. El brasiler està en un moment de forma excepcional i l'únic que se li pot retreure és el poc rendiment golejador que ofereix. Tot i això, el que genera per l'equip és impagable: bona part de les accions de perill porten el seu nom i és ell qui moltes vegades assumeix amb responsabilitat el repte que suposa liderar el Barça juntament amb Messi.

Paco Alcácer: Desafortunat

El davanter ha tornat a comptar amb minuts però no ha pogut veure porteria. Una bona passada d'Iniesta l'ha deixat sol davant Sergio Rico, però el de Torrent ha fallat i no ha pogut celebrar el gol. Se'l veu molt millor connectant amb els seus companys i interpretant els espais generats a partir del joc de l'equip.

Digne: Figurant

Després d'un mes i mig sense jugar, el lateral francès ha tornat a vestir-se de curt. La seva participació en la victòria blaugrana, però, ha estat anecdòtica.

Aleñá: Debutant

Després de debutar a la Copa del Rei i a la Lliga, ambdós partits a domicili, Aleñá ha debutat amb el primer equip al Camp Nou. Tot i que ha estat menys de 10 minuts sobre la gespa, el migcampista ha tingut temps de veure una targeta groga.