El Barça s'ha deixat empatar un partit a l'últim minut després de tenir ocasions per haver-lo sentenciat. Aquest punt manté la diferència entre els dos equips i posa en valor Andrés Iniesta. El manxec ha tornat de la lesió després de 40 dies i ha estat un dels més destacats, tot i jugar només trenta minuts.

Ter Stegen: Solvent

Cristiano Ronaldo l'ha posat a prova però s'ha mostrat molt segur. Sòlid en les pilotes aturades i sense concedir segones jugades, el porter ha demostrat en el seu primer Clàssic, que és un futbolista de plenes garanties.

Sergi Roberto: Entregat

S'ha confirmat com el lateral dret titular del Barça. Les pujades de Marcelo i Cristiano no l'han incomodat però sí exigit. Ha aparegut a les dues àrees, sumant sempre i sent una alternativa. És l'amo de la banda dreta.

Javier Mascherano: Inconscient

Les seves errades li podrien haver costat el partit al Barça. L'àrbitre Clos Gómez no ha sancionat dos penals molt clars que Mascherano es podria haver estalviat. Apareix en la fotografia del gol de l'empat de Sergio Ramos.

Gerard Piqué: Líder

Tornava a jugar després d'acabar el partit d'Anoeta amb molèsties al turmell però no ho ha notat. Ha tornat a mostrar la seva millor cara, desfent clares jugades d'atac del Madrid i liderant, una vegada més, el sistema defensiu blaugrana.

Jordi Alba: Defensor

Ha deixat de banda la seva vessant més ofensiva per protegir el carril esquerre. Ha aconseguit minimitzar l'impacte de Lucas Vázquez però la seva societat amb Neymar ha quedat sota mínims.

Sergio Busquets: Retrobat

Ha passat de perseguir ombres amb la llengua fora a governar el mig del camp com només ell sap fer-ho. La distància entre línies és el seu pitjor aliat. Amb l'entrada d'Iniesta s'ha vist una de les millors versions de Busquets de la temporada.

Ivan Rakitic: Irreconeixible

El croat no passa per un bon moment. Acostumat a brillar per combinar desgast físic amb finura tècnica, Rakitic s'ha vist desbordat en un partit que no ha aconseguit interpretar. Ha estat el gran perjudicat de la mala primera part.

André Gomes: Irrellevant

Ha estat l'elegit per fer d'Iniesta però la comparació l'ha tornat a deixar en evidència. No ha estat encertat amb la pilota als peus, enviant senyals de no acabar de comprendre el joc blaugrana. Necessita creure's important, com al València.

Leo Messi: Voluntariós

La falta d'idees del Barça l'ha condicionat en una primera part on no ha estat capaç d'esquinçar el sistema defensiu del Madrid. A la segona meitat ha tingut més espais per liderar, juntament amb Iniesta i Busquets, la versió millorada de l'equip.

Luis Suárez: Voraç

Entregat com mai, la primera ocasió clara que ha tingut ha estat gol. L'uruguaià s'ha centrat en crear espais i barallar-se amb Sergio Ramos i Raphael Varane però ha tornat a ser decisiu en un gran escenari.

Neymar Jr: Patinador

Ha relliscat en la majoria de jugades. Només ha estat capaç de superar Dani Carvajal en una jugada però el seu xut, amb tot de cara per fer el 2-0, ha marxat per sobre del travesser de la porteria de Keylor. Tot i això, mai ha deixat d'intentar-ho i li ha servit el gol a Luis Suárez.

Andrés Iniesta: Vital

Li ha canviat la cara al Barça. Després de sis setmanes lesionat, Luis Enrique li ha tornat a donar les claus de l'equip. Amb pausa i clarividència en totes les jugades, ha estat clau per canviar el signe del partit. El futbol recupera el somriure.

Arda Turan: Rival

Ha entrat al tram final per mantenir la possessió i aportar dues cames fresques per evitar la remuntada però ha provocat l'empat. En una jugada sense perill, el turc ha fet una falta innecessària sobre Marcelo, que ha estat el detonant del gol de Ramos.

Denis Suárez: Intranscendent

Ha substituït Neymar a les acaballes del partit i no ha pogut tenir influència en el joc.