Golejada i bones sensacions abans d'arribar a la Champions. El Barça ha golejat l'Alabès a Mendizorrotza per 0-6 en un recital a la segona meitat. Ha marcat el trident al complet i Rakitic s'ha afegit a la festa.

1x1 del Barça

Ter Stegen: Mur

Gran capacitat de fer-se gran davant els rivals. Un partit més ha estat fort i amb el cap fred en cada ocasió. Un mur davant la porteria que ha evitat alguna oportunitat molt compromesa.

Aleix Vidal: Desafortunat

Havia fet un gran partit fins la terrible lesió. Una assistència de gol que ha passat a un segon pla després que el seu turmell passés a ser el centre d'atenció. Trencament o luxació, però lesió gravíssima.

Umtiti: Sacrificat

Líder de la defensa i molt intel·ligent en cada moviment. Defensivament molt prudent, s'ha fet fort cada minut que passava. Millorant i amb una gran adaptació.

Mathieu: Correcte

No ha fet un mal partit i ha completat amb fermesa un partit seriós. Sense excessius problemes, ha remat amb els seus companys i ha fet una feina correcta en l'apartat defensiu.

Digne: Centrat

Sense excursions a l'atac, ha tingut un paper conservador i amb intencions clares de no errar. Força i velocitat per solucionar les exigències del rival. Ha acabat el partit de central.

Busquets: Creixent

Ha tornat el millor Barça amb l'equilibri del de Badia. Minuts per recuperar el to i tornar a donar esperança al Barça. Amb ell, el mig del camp sembla que ha tornat i l'equip ha brillat.

André Gomes: Intermitent

Partit sense destacar i sense ser decisiu. S'havia acostumat al migcentre i la gran actuació de l'últim partit de Copa del Rei, però quan ha tornat a l'interior, li ha faltat presència. Ha tocat poca pilota i ha tingut poca incidència.

Rakitic: Premiat

Un gol per tornar a confiar. Bones ocasions, bons moviments i un premi. Millora substancial amb un bon joc i bones intervencions.

Neymar: Natural

El seu nivell ha estat l'habitual. Amb bon regat, poc aturat i amb la màgia de sempre, no ha fet un partit més destacat que habitualment, però tampoc se l'ha vist cohibit.

Suarez: Instintiu

No ha fet un gran partit, però ha respost a les expectatives. Poques ocasions i dos gols. Sempre letal en atac, ha aprofitat el seu instint golejador per marcar les diferències.

Messi: Determinant

Deixant l'extrem allunyat, la seva feina ha tornat a centrar-se al mig del camp. Intervencionista, resolutiu i un gol. Amb ell han arribat els gols i la victòria. Sempre un punt per sobre la resta, ha tornat a ser determinant.

Sergi Roberto: Refresc

Ha tornat a jugar de migcentre, al mig del camp, i ha seguit amb la seva tònica habitual. Sense excessiva perillositat, no s'ha complicat i ha escollit les opcions més sensates.

Iniesta: Recuperador

Mica en mica es va recuperant. Tornada de la lesió amb la segona estona abans d'un partit important a París. Més minuts de recuperació i ritme millorat.

Jordi Alba: Recurs

Amb el partit resolt, ha entrat per donar descans a jugadors i acabar el partit sense més dificultats. Efectiu i sense massa feina. Alguna cursa defensiva amb bon resultat com a resum de la seva feina.