A.Torres, J.Carné, S.Martínez
Dissabte, 10 de juny de 2017
12:00

PORTADES | L'homenatge a Wembley 92 i Álvaro Morata, protagonistes

L'homenatge que organitza el Barça aquest vespre a l'equip que va guanyar la primera Copa d'Europa i el futur d'Álvaro Morata, davanter del Reial Madrid en la rampa de sortida, protagonistes de les portades dels diaris d'aquest dissabte 10 de juny.

12:15

FUTBOL | Triomf històric de la selecció d'Andorra

La selecció de futbol d'Andorra va tornar a guanyar un partit oficial després de 13 anys sense fer-ho. L'equip andorrà va superar Hongria amb un solitari gol de cap de Marc Rebés a la primera part.

Amb el xiulet final, els plors i la celebració dels futbolistes evidenciaven que el partit contra els hongaresos significava molt més que tres punts en el grup B de classificació pel Mundial de Rússia 2018.

12:30

NBA | Els Cavaliers sumen la primera victòria contra els Warriors

El base Kyrie Irving, amb 40 punts, inclosos set triples, ha sorgit com el gran líder dels Cleveland Cavaliers que han derrotat per 137-116 als Golden State Warriors en el quart partit de les Finals de la NBA, evitant així l'escombrada.

Irving ha arribat al partit amb la millor inspiració encistelladora en el que va de la sèrie que dominen els Warriors per 3-1 i al costat de l'aler LeBron James, que ha aportat el seu segon triple-doble consecutiu, novè com a professional en els playoffs, des del primer quart han deixat ja definit el partit al seu favor amb un parcial de 49-33.

12:39

MOTO3 | Comença la classificació del Gran Premi de Catalunya

Compte enrere dels 40 minuts per decidir el pilot que sortirà des de la primera posició de la graella a la categoria 'petita' del Mundial.

12:55

FUTBOL | Instal·lada la 'fan zone' de Wembley 92 al Camp Nou

13:10

FUTBOL SALA | Segon assalt entre Barça i Inter Movistar

Tot preparat pel segon partit de les finals pel títol de lliga que enfrontarà l'Inter Movistar i el Barça Lassa al pavelló Jorge Garbajosa. Els homes d'Andreu Plaza afronten aquest duel després d'haver-se imposat en el primer partit en la tanda de penals després d'arribar amb empat a dos al final de temps reglamentari.

Inter Movistar 13:15h Barça Lassa
13:20

MOTO3 | Pole sense discussió per a Jorge Martín

El pilot madrileny Jorge Martín ha estat el més ràpid en els entrenaments de classificació del Gran Premi de Barcelona-Catalunya amb un temps de 1.53,368 segons, molt lluny dels seus immediats perseguidors. És la quarta pole consecutiva de Martín, que sortirà per davant dels espanyols Aarón Canet i Juanfran Guevara.

13:31

FUTBOL SALA | Carlos Ortiz avança l'Inter Movistar

L'Inter Movistar agafa aventatge en el marcador en aquest segon partit gracies al gol de Carlos Martínez des de fora de la frontal de l'àrea quan només s'havien disputat tres minuts de joc.

Inter Movistar 1-0 Barça Lassa
13:35

MOTO GP | Comencen els quarts entrenaments lliures

13:41

MOTO GP | Caiguda de Marc Márquez!

Marc Márquez ha caigut al cinquè revolt del circuit de Barcelona-Catalunya. Márquez no ha pogut aixecar la Honda, que l'ha arrossegat per l'asfalt. El pilot de Cervera havia dominat les tres sessions prèvies d'entrenament.

13:44

MOTO GP | Maverick Viñales entra a boxes

Maverick Viñales ha decidit aturar-se després de veure la inestabilitat dels pneumàtics de la seva Yamaha.

13:45

FUTBOL | Rubi deixa de ser entrenador de l'Sporting

L'Sporting de Gijón ha confirmat la marxa de l'entrenador català Joan Francesc Ferrer Rubi. Després d'arribar a mitja temporada en substitució d'Abelardo, Rubi no va aconseguir l'objectiu de mantenir a l'equip a Primera Divisió.

Des del conjunt asturià li han agraït el seu treball realitzat durant aquest temps i l'entrenador ha fet publica una carta de comiat.

14:02

MOTO GP | Caiguda de Dani Pedrosa!

Dani Pedrosa ha relliscat al revolt 10 del Circuit i no ha pogut aixecar la seva Honda a falta de 30 segons pel final de la sessió d'entrenaments lliures. Els comissaris ajuden Pedrosa a aixecar la moto i posar-la de nou sobre l'asfalt.

14:03

FUTBOL SALA | Descans amb l'Inter Movistar per davant en el marcador

S'arriba al final de la primera meitat amb l'Inter Movistar per davant en el marcador gracies a un gran gol de Carlos Ortiz des de fora de l'àrea.

Per la seva banda, el Barça Lassa ha apretat en els instants finals i ha tingut la possibilitat d'empatar el matx a través d'un llançament al pal de Diego.

14:10

MOTO GP | Pedrosa, el més ràpid dels últims entrenaments lliures

14:12

FUTBOL SALA | Comença la segona meitat

14:15

MOTO GP | Comença la qualificació!

Valentino Rossi, Maverick Viñales, Johann Zarko, Jonas Folger i Cal Crutchlow, noms propis d'aquesta Q1 per accedir a la definitiva Q2.

14:27

MOTO GP | Valentino Rossi, fora de la lluita per la pole

Jonas Folger i Maverick Viñales passen el tall de la primera qualificació i lluitaran per la pole al Circuit de Barcelona-Catalunya. Vlaentino Rossi ha quedat fora i diumenge començarà la cursa des de la 13a posició. També es queden fora Tito Rabat (19è) i Pol Espargaró (20è).

14:30

FUTBOL SALA | L'Inter Movistar amplia distàncies

El local Borja Díaz anota el segon gol després de transformar un penal comès per Diego. Paco Sedano no ha pogut fer res per poder aturar la pena màxima.

Inter Movistar 2-0 Barça Lassa
14:35

FUTBOL SALA | Cau el tercer de l'Inter

Gran contraatac de l'Inter Movistar que ha finalitzat Gadeia. Amb aquest tercer gol se li posa coll amunt el partit al Barça Lassa.

Inter Movistar 3-0 Barça Lassa