B.Aguilar, A.Torres, J.Carné
Diumenge, 16 d'abril de 2017
11:00

PORTADES | Isco i Messi, protagonistes a Madrid i Barcelona

Isco Alarcón, autor de dos gols contra l'Sporting (un d'ells a l'últim minut per donar-li una victòria vital al Reial Madrid), és el gran protagonista dels diaris editats a Madrid. A Barcelona, Leo Messi ocupa les tres portades i és que l'argentí és la gran esperança de l'equip per afrontar una setmana decisiva, que el portarà el Barça a jugar contra la Juventus de Torí i el Reial Madrid.

...
11:15

L'Espanyol es resisteix a dir adéu a Europa

Nova oportunitat per a l'Espanyol. La Lliga porta els blanc-i-blaus a Leganés en una nova oportunitat per sumar una altra victòria en la carrera per entrar a Europa. Els de Quique Sánchez Flores arriben a Madrid novens, amb 46 punts, a quatre de l'Eibar i a sis de la Reial Societat, vuitè i setè respectivament.

Leganés 12:00h Espanyol
11:30

L'onze de l'Espanyol

11:45

Les alineacions del partit

RCD Espanyol: Diego López; Javi López, David López, Diego Reyes, Aarón Martín; Marc Roca, Javi Fuego, Pablo Piatti, Jurado; Caicedo i Gerard Moreno.

Suplents: Duarte, Víctor Álvarez, Roberto (ps), Marc Navarro, Reyes, Hernán, Diop i Leo Baptistao.

Leganés: Herrerín; Bustinza, Mantovani, Siovas, Tito; Rubén Pérez, Erik Morán, El Zhar, Gabriel Pires, Szymanowski i Guerreiro.

Suplents: Pablo Insúa, Unai López, Champagne (ps), Luciano Neves, Samu Garcia, Machís, Marín.

12:00

1' | Comença el partit!

12:05

4' | L'Espanyol vol la pilota

Primers minuts de tempteig a Butarque. L'Espanyol és qui té les idees més clares en aquest inici de partit. L'equip té la iniciativa i el Leganés es limita a defensar-se.

12:11

10' | Primera ocasió del Leganés

Errada molt greu en la passada de Javi Fuego. Gabriel Pires intercepta la pilota i el seu xut acaba a les mans de Diego López. Primera ocasió del partit.

12:17

14' | Perillosa cessió d'Adrian Marín

Pilota centrada des de la banda esquerra de l'Espanyol que el lateral del Leganés, Adrian Marín, arriba a cedir amb el cap al porter Herrerín. Petit ensurt pel Leganés.

12:20

19' | Gran jugada d'Adrian Marín!

El lateral esquerre del Leganés, un dels més actius en aquest inici de partit, aconsegueix robar-li la pilota a Jurado per retallar dos jugadors de l'Espanyol i acabar xutant a les mans de Diego López.

12:26

24' | Caicedo 'refusa' l'ocasió de l'Espanyol

Jugada d'atac molt llarga. La centrada de Jurado cau als peus de Marc Roca, que xuta, però la pilota rebota en Caicedo i surt de l'àrea.

12:27

26' | El Zhar!

L'Espanyol ha tornat a patir l'individualitat d'El Zhar. Jugada personal del futbolista marroquí i xut perillós des de fora l'àrea que ha tornat a aturar el port blanc-i-blau. El Leganés segueix avisant.

12:35

30' | Javi Fuego no té el dia

El migcampista de l'Espanyol encadena errades greus que han suposat ocasions del Leganés. Ara, amb una inoportuna relliscada a deu metres de la frontal de l'àrea, ha regalat una pilota que ha estat a punt de costar l'1-0.

12:42

40' | Igualtat a Butarque

L'Espanyol ha agafat el domini de la pilota, però les ocasions tornen a ser del Leganés. Contracops post pèrdua de de pilota i risc constant dels blanc-i-blaus.

12:45

45' | Final de la primera part!

13:00

46' | Comença la segona meitat a Butarque

13:05

49' | Escalfen Diop, Hernán i Baptistao

13:09

52' | Herrerín salva el gol de Caicedo!

Jugada individual de Felipe Caicedo per la banda esquerra del davanter ecuatorià que acaba amb un xut creuat. Herrerín, molt atent, desvia la pilota en la millor ocasió dels blanc-i-blaus.

13:10

53' | Groga per a Javi Fuego

Entrada per darrere de Javi Fuego aturant el perillós contracop del Leganés i targeta clara.

13:11

55' | Jurado!

Centrada amb molta intenció al segon pal de Jurado que s'ha enverinat i ha acabat tocant el pal. El rebot ha anat a parar a Piatti que se l'ha trobat a sobre i no ha pogut fer res. Grandíssima ocasió de l'Espanyol.

13:15

59' | Piatti!

Gran jugada de combinació de l'Espanyol al contracop i Piatti acaba amb enviant la pilota fora. Caicedo, Jurado, Gerard Moreno i finalment l'argentí, que ha tingut a les seves botes el gol, però no ha tingut paciència i ha fet un xut molt desviat.