PORTADES | El Madrid és més líder; el Barça es juga la Lliga

...
12:15
NBA | Marc Gasol li guanya la partida al seu germà Pau

Partit molt disputat a Memphis entre els dos germans Gasol. Aquesta vegada el vencedor ha estat Marc, que ha contribuït amb 16 punts, per 8 del seu germà Pau. El 22è duel entre els dos germans ha estat pel mitjà, però el balanç és favorable a Pau per 12-10.

BÀSQUET | Comença el duel català a Badalona

Partit important per a Divina Joventut i Barça Lassa a Badalona. Els badalonins vol tornar a guanyar i els blaugrana volen recuperar-se de les males sensacions.

Divina Joventut 0-0 Barça Lassa
12:45
BÀSQUET | Artur Mas, Pablo Iglesias i Oriol Junqueras al derbi català

Part del món polític s'ha reunit a l'Olímpic de Badalona per veure el partit entre el Divina Joventut i el Barça Lassa de bàsquet. Pablo Iglesias, Artur Mas, Oriol Junqueras i el local Xavier García Albiol s'han deixat veure a la graderia.

12:51
BÀSQUET | Igualatat màxima el primer quart entre Penya i Barça

Partit molt igualat a l'Olímpic de Badalona amb un empat al final del primer quart en el derbi català entre el Joventut de Badalona i el Barça. Divuit punts per cap i tres quarts per decidir-ho tot.

Divina Joventut 18-18 Barça Lassa
13:00
BARÇA | Amb tot contra el València

Convocatòria

Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti.

Baixes per decisió tècnica: Arda Turan, Mathieu i Masip

Lesionat: Aleix Vidal

13:15
BÀSQUET | Victòria parcial al descans pel Barça Lassa

Encara amb la màxima igualtat, però els blaugrana han millorat en el segon quart. Quatre punts d'avantatge per afrontar amb millors sensacions el tercer quart. El Divina Joventut no ha de deixar anar el Barça per seguir amb opcions a victòria.

Divina Joventut 28-32 Barça Lassa
13:53
BÀSQUET | El Barça deixa el partit resolt al tercer quart

Els blaugrana han posat la directa davant un Divina Joventut que no ha pogut aturar els Barça. Tercer quart amb només sis punts de la Penya, per 29 dels blaugrana.

Divina Joventut 34-61 Barça Lassa
14:22
BÀSQUET | El Barça es reivindica contra la Penya (56-76)

Victòria contundent del Barça Lassa amb un gran tercer quart per desfer-se del Divina Joventut. Vint punts de diferència en un partit molt disputat durant els dos primers quarts. Un 6-29 al tercer quart a favor del Barça ha estat demolidor i impossible de contrarestar per la Penya.

Divina Joventut 56-76 Barça Lassa
14:30
HOQUEI | El Barça no vol afluixar a l'OK Lliga

Nova victòria del Barça Lassa i empat del Reus Deportiu, el màxim rival a lluitar per l'OK Lliga.

HOQUEI HERBA | El Polo guanya la 29a Copa del Rei

El Reial Club de Polo de Barcelona ha guanyat la seva 29a Copa del Rei després d'imposar-se a la final davant l'Atlètic Terrassa. El club barceloní segueix fent història al món de l'hoquei herba i revalida el títol coper.

Atlètic Terrassa 1-4 RC Polo

15:25
HOQUEI HERBA | El Club de Campo guanya la Copa de la Reina

Les madrilenyes han començat perdent la final contra el Junior però han remuntat amb dos gols al tram decisiu del partit. D'aquesta manera el Club de Campo DHF revalida el títol de la Copa de la Reina.

Club de Campo DHF 2-1 Junior DHF
15:50
FUTBOL | Dybala es lesiona amb la Juventus

Alarma a la Juventus, rival del Barça als quarts de la Champions. Una de les seves estrelles, el davanter argentí Paulo Dybala, ha demanat el canvi per problemes muscular. En el partit de la Serie A entre Sampdoria i Juventus, Dybala ha abandonat el camp al minut 28 amb problemes a la cama esquerra. Vurem quin és l'abast de la lesió.

Sampdoria 0-1 Juventus
16:13
FUTBOL | Un dels partits de la jornada al Vicente Calderón

El Sevilla visita l'Atlètic de Madrid després de caure als vuitens de final de la Champions contra el Leicester City. Els andalusos busquen una victòria per empatar amb el Barça a la segona posició. Els matalassers, de sumar els tres punts, es tornarien a enganxar a la lluita per la tercera plaça. Aquestes són les alineacions del partit:

Atlètic: Oblak; Vrsaljko, Godín, Savic, Filipe; Gabi, Koke, Saúl, Carrasco, Griezmann i Gameiro.

Sevilla: Sergio Rico; Mariano, Mercado, Rami, Lenglet; Escudero, Sarabia, Nasri, N'Zonzi; Vitolo i Ben Yedder.

At.Madrid 0-0 Sevilla
16:29
NBA | Passen els anys, però Vince Carter no perd la qualitat

Tot i els seus 40 anys, l'aler dels Memphis Grizzlies no deixa de sorprendre amb accions que demostren el seu alt nivell tècnic i físic. Aquesta matinada, a la prèvia del partit entre Memphis i San Antonio ha deixat dues meravelles.

16:49
FUTBOL | Un travesser i poc més

Després de mitja hora de joc al Vicente Calderón, Atlètic de Madrid i Sevilla segueixen exhibint un respecte que condiciona el futbol d'atac. L'ocasió més clara ha estat pels matalassers quan Kevin Gameiro ha xutat des de lluny després de veure avançat el porter Sergio Rico però la pilota ha acabat impactant al travesser.

16:55
FUTBOL | Godín avança l'Atlètic de Madrid

Jugada d'estratègia per desfer l'empat. Centrada lateral d'Antoine Griezmann per trobar Diego Godín a la frontal de l'àrea petita. El defensa uruguaià, de cap, supera sense problemes Sergio Rico. Errada defensiva greu del Sevilla.

At.Madrid 1-0 Sevilla
17:02
FUTBOL | La Juventus, imparable cap a l'Scudetto

El rival del Barça a la Champions segueix sumant victòries a la Lliga sense immutar-se. Aquesta jornada, als torinesos els ha valgut un gol de Juan Cuadrado als primers minuts per emportar-se els punts en la seva visita a la Sampdoria. La Juventus li treu 10 punts al Nàpols, segon. La Roma, tercer, juga a les 20:45 hores contra el Sassuolo.

17:08
FUTBOL | L'Atlètic de Madrid mana al descans

El gol de Godín al 37 desequilibra el marcador després dels primers 45 minuts de partit al Calderón. Els de Simeone han passat per sobre del seu rival i han trobat en l'estratègia el premi al seu domini.

At. Madrid 1-0 Sevilla