El Girona cau a la final de la Copa de la Reina

BARÇA | Aleix Vidal torna a Barcelona

Després de lesionar-se ahir al turmell i ser operat d'urgència, Aleix Vidal ja torna a Barcelona. Per carretera i amb una furgoneta acompanyat de quatre membres del club blaugrana.

12:50

FUTBOL | El Màlaga sorprèn al Villarreal a la primera part

Final dels primers 45 minuts de partit a l'Estadi de la Ceràmica. Tot i que el Vila-real ha estat millor, el gol de Charles al primer quart d'hora de joc marca les diferències al descans. Vicandi Garrido ha anul·lat, encertadament, una diana a Adrián per fora de joc previ a la rematada.

Vila-real 0-1 Màlaga

13:00

NBA | Kevin Durant destrossa els Thunder en el seu retorn a Oklahoma

L'aler estatunidenc ha culminat una gran actuació amb 34 punts i 9 rebots en un ambient molt hostil per a ell. L'afició i els jugadors d'Oklahoma ni han oblidat ni han perdonat la seva marxa als Golden State Warriors i ho han mostrat amb escreix durant bona part del partit. Westbrook (47+11) i Roberson s'han enfrontat amb el de Washington en dues ocasions, però no han pogut evitar la desfeta del seu equip.

Golden State Warriors 130-114 Oklahoma City Thunder

13:03

BARÇA | Luis Enrique dóna la convocatòria del Barça per a París

Tornen Rafinha, Piqué i Ter Stegen a la convocatòria per jugar el proper dimarts a les 20.45 el partit corresponent a l'anada dels vuitens de final de Champions League contra el PSG. Arda Turan, Mascherano i Aleix Vidal són baixa per lesió.

Els convocats

Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i Mathieu.

FC Barcelona

13:10

FUTBOL SALA | El Barça perd el liderat; el Catgas es referma

El Barça empata el seu partit contra el Gran Canaria i de retruc perd el liderat de la Lliga Nacional de Futbol Sala. L'Inter Movistar ha agafat les regnes i deixa els blaugrana a remolc dels madrilenys. Un empat a sis gols per decebre en els últims minuts. Amb el marcador a favor i guanyant 3-6 es van deixar remuntar en els últims tres minuts quan els canaris van fer tres gols.

Gran Canaria 6-6 Barça

Cinc partits perdent de manera consecutiva del Catgas Energia Santa Coloma i set jornades sense conèixer la victòria per tornar a agafar la confiança esperada. Els de Santa Coloma han tornat a guanyar a casa contra el Llevant (2-0) i es mantenen a la vuitena posició, en zona play-off. Feia molt temps que no es vivia una gran jornada a Santa Coloma, però per fi ha tornat el somriure gràcies a Corvo i Rescia.

Catgas 2-0 Llevant
13:18

WATERPOLO | El CN Sabadell guanya la Copa de la Reina

Reines de Copa. L'Astralpool CN Sabadell femení ha guanyat la tretzena Copa de la Reina després d'imposar-se al CN Mataró per 14 gols a 7. Les vallesanes s'han redimit de la final de l'any anterior, en la que van perdre contra les mateixes rivals, i han guanyat un trofeu en què han estat clarament superiores a les contrincants amb què s'han trobat pel camí.

Astralpool CN Sabadell 14-7 La Sirena CN Mataró

@CN_Sabadell

13:49

FUTBOL | Vila-real i Màlaga firmen les taules (1-1)

Primer Charles per part del Màlaga i després Bruno de penal pel Vila-real, han aconseguit dos gol per deixar l'empat al partit inaugural de LaLliga Santander de diumenge. Els castellonencs segueixen en zona europea amb 36 punts després de 22 jornades, mentre que els andalusos sumen un punt més per allunyar-se del descens.

Vila-real 1-1 Màlaga

14:15

TENNIS | Muguruza perd el tercer punt a la Copa Federació

Garbiñe perd el seu segon partit de Copa Federació contra la txeca Pliskova i deixa l'eliminatòria de quarts per darrere amb un resultat de 2-1 a favor de la República Txeca. La tennista hispano-veneçolana no ha tingut cap opció durant el partit.

Karolina PLISKOVA (RTX)   6 6
 Garbiñe MUGURUZA (ESP)   2 2
14:15

BÀSQUET | El Manresa paga els plats trencats del Barça

En un Palau Blaugrana amb pocs espectadors, el Barça s'ha redimit de la derrota d'aquesta setmana davant el Galatasaray a l'Eurolliga amb una victòria solvent contra l'ICL Manresa, cuer de la Lliga Endesa. Markus Eriksson (18), Rice (14), Vezenkov (14) i Faverani (12) han estat els màxims anotadors locals davant un Manresa que no n'ha tingut prou amb una bona actuació de Scott Suggs.

Barça Lassa 92-72 ICL Manresa
14:36

BÀSQUET | El Joventut es complica la vida però guanya sobre la botzina

Bogdanovic ha hagut de decidir a l'últim segon. El Divina Seguros Joventut s'ha complicat un partit que guanyava de 14 i ha vist com l'UCAM Murcia empatava el partit a només 4 segons del final mitjançant molts triples en els últims minuts. Tot i això, els locals no volien arribar a la pròrroga perquè sabien que les dinàmiques eren contràries i amb una esmaixada a l'últim segon s'han acabat emportant el matx.

Divina Seguros Joventut 86-84 UCAM Murcia
14:50

Aleix Vidal agraeix el suport de l'afició

15:00

HOQUEI | Pocs canvis a l'OK Lliga

Barça Lassa, Reus Deportiu i Club Patí Vic segueixen ocupant les tres primeres posicions de l'OK Lliga. Divuit jornades disputades i el Barça que perd pistonada després de la derrota al Palau Blaugrana contra el Voltregà. Els màxims rivals no fallen i la classificació s'ajusta.

15:30

HANDBOL | Important victòria del Barça a Veszprém; el Granollers comença amb derrota

Victòria de molt mèrit del Barça Lassa a la pista del Veszprem que permet conservar el liderat del Grup A de la Champions League als homes de Xavi Pascual. Una gran actuació de Ristovski a la porteria blaugrana durant la segona meitat va permetre al seu equip marxar d'Hongria amb dos punts molt importants de cara a assolir a la classificació per a la següent fase.

Telekom Veszprem 22-25 Barça Lassa

No va tenir tanta sort el Fraikin BM Granollers en el seu debut a la fase de grup Copa EHF. Els vallesans, però, van oferir una molt bona imatge a la pista del Göppingen, actual campió de la segona màxima competició europea, i van fregar la victòria o, com a mínim, l'empat. Un bon final de partit dels alemanys, però, va acabar amb qualsevol aspiració visitant.

Frisch Auf Göppingen 29-28 Fraikin BM Granollers
16:30

FUTBOL | El Chelsea es deixa dos punts a Burnley

Entrebanc inesperat del líder al camp del Burnley. Els de Conte no han mostrat la seva millor versió i ho han pagat amb un empat. Tot i que als londinencs se'ls ha posat el partit de cara al minut 7, quan Pedro ha marcat un bon gol, Robbie Brady ha llançat una falta de forma magistral que ha igualat el matx abans de la mitja hora de joc. El resultat no s'ha mogut; el Burnley posa emoció a la Premier.

Burnley 1-1 Chelsea

16:34

TENNIS | Espanya queda eliminada de la Copa Federació

Espanya queda eliminada de la Copa Federació després de l'última derrota de Lara Arruabarrena a la competició de seleccions. L'eliminatòria de quarts queda resolta al quart partit amb un 3-1 final a favor de la República Txeca.

Barbora STRYCOVA (RTX)   6 6
 Lara ARRUABARRENA (ESP)   4 4
16:57

Els perseguidors de la Juventus a la Serie A no fallen

L'Inter de Milà i la Roma no han fallat contra els modestos Empoli i Crotone, respectivament, en els primers partits del diumenge a la Serie A. Roma, Nàpols, Inter i Atalanta han guanyat aquesta jornada, i és per això que la Juventus no pot badar a Càller (a les 20.45h, Cagliari-Juventus) si vol acabar el cap de setmana amb la mateixa diferència respecte el seus perseguidors.

FUTBOL | El Leicester se la juga a Swansea

L'actual campió de la Premier no està per a bromes. Els de Claudio Ranieri estan a només dos punts del descens, són el primer equip de la història a Anglaterra que no és capaç de marcar un gol en els seus primers 5 partits d'any natural i no guanyen un partit a fora des de l'abril de 2016. A partir de les 17.00h, però, els foxes intentaran trencar la mala ratxa i espantar tots els mals a Swansea.

Swansea City 0-0 Leicester
17:32

FUTBOL | El Niça dóna aire a Mònaco i PSG

Un dels tres grans candidats a endur-se el títol de la Ligue 1 ha deixat perdre l'ocasió de seguir fent pressió als rivals que encapçalen la classificació. El Niça ha empatat al camp del Rennes (2-2) i se li escapen a dos punts més Mònaco i PSG. Els de la Costa Blava ara són tercers amb 53 punts, a dos dels parisencs i a cinc dels monegascs.

Rennes 2-2 Niça
17:50

FUTBOL | El Leicester, en caiguda lliure

Més problemes pel Leicester. Mitja part disputada, derrota momentània i per la mínima contra el Swansea. Dos gols de Mawson i Olsson han marcat els primers 45 minuts de joc al Liberty Stadium. El Leicester de Ranieri segueix sense marcar cap gol el 2017 i és l'únic equip de les primeres quatre categories d'Anglaterra que encara no s'ha estrenat aquest any. A més, el Leicester, vigent campió de la Premier League, s'apropa perillosament al descens i amb aquest resultat es quedaria a un sol punt de les posicions marcades en vermell.

Swansea 2-0 Leicester