La nord-americana Tesla, especialitzada en vehicles elèctrics al 100%, ha inaugurat aquest divendres a Barcelona la seva primera botiga temporal ('pop-up store') en el conjunt d'Espanya.

La botiga està ubicada al Port Vell i els visitants que s'hi acostin podran provar el model S, que té una autonomia de fins a 632 quilòmetres amb una sola càrrega, i també descobriran el model X amb una autonomia de fins a 565 quilòmetres i un ampli habitacle amb capacitat set adults i el seu equipatge.

La marca, que comercialitza els seus vehicles a l'Estat des del desembre, té previst obrir una botiga permanent a la capital catalana i una altra a Madrid de cara a la segona meitat de l'any.

Una 'pop-up store' de 2 mesos

La 'pop-up store' de Tesla estarà a Barcelona durant gairebé dos mesos, des del 19 de maig i fins al 12 de juliol, de dilluns a diumenge. La companyia ja va triar la capital catalana per estrenar-se en un saló de l'automòbil a l'Estat i portar-hi el model X i el model S. Tesla té 14 punts de recàrrega en el conjunt d'Espanya i l'objectiu és acabar l'any amb 24. 

El preu no està a l'abast de totes les butxaques: entre 80.000 euros per a l'S i 95.000 per a l'X. Pel que fa a connectivitat, Tesla té la pantalla més gran del mercat de l'automòbil: 17 polzades; i el software es va actualitzant igual que ho fan les aplicacions d'un mòbil. Les portes s'obren com si fos un falcó, cap amunt, i si hi ha un cotxe aparcat a prop les portes modifiquen la seva trajectòria per no donar-li un cop.