La gran exposició de Joc de Trons (Game of Thrones: The Touring Exhibition), organitzada per HBO Global Licensing, la productora GES i la promotora local Sold Out, iniciarà la seva gira mundial al Museu Marítim de Barcelona el 28 d'octubre, on es podrà visitar durant un temps limitat.

La nova experiència interactiva de més d’1.000 metres quadrats, inspirada en la sèrie de gran èxit d’HBO i formada per imatges impressionants i objectes fascinants, donarà als visitants la possibilitat de veure en primera persona attrezzo, armes, armadures peces de vestuari i decorats originals de la sèrie.

"Ens fa molta il·lusió poder anunciar Barcelona, la porta de la Mediterrània, com a ubicació per a l’estrena mundial de Game of Thrones: The Touring Exhibition, ha afirmat Eddie Newquist, director creatiu i vicepresident executiu de GES. Juntament amb Sold Out, col·labora la productora françesa Encore en aquesta exposició que es farà a Barcelona.

Entorns únics

Game of Thrones: The Touring Exhibition permetrà a fans de tot el món experimentar l'art i submergir-se a l'univers artístic de Joc de Trons mitjançant l'exposició pública més extensa feta mai fins ara.

Com han explicat els organitzadors, serà possible gràcies a una combinació única d’entorns immersius, espais interactius i contingut multimèdia, els visitants podran gaudir de les mítiques terres de Ponent i Essos, i reviure els judicis i les tribulacions dels nobles i del poble, que lluiten per sobreviure a l'ombra del Tron de Ferro.

A l'exposició hi haurà varies zones de temàtica dinàmica que representaran diverses localitzacions de la sèrie i en les quals es mostraran peces de vestuari, attrezzo, armes i armadures en un entorn immersiu: els paisatges hivernals del Nord, el Camí Real envoltat d'arbres i els majestuosos escenaris de Desembarcament del Rei; la ciutat conquerida de Meereen amb els seus quarters de guerrers 'Inmaculados' i els fidels de la Casa Targaryen; escenaris emblemàtics de la misteriosa Casa de Blanc i Negre, el Castell Negre, llar de la Guàrdia de la Nit, i les glaçades terres de Més enllà del Mur; així com l'espectacular peça central de l'emblemàtic Saló del Tron de Ferro.