Una setmana de ‘so jambofònic’ a la sala Jamboree

Los Mambo Jambo és la volcànica aliança de quatre dels més il·lustres representants de l’escena rockabilly i gèneres adjacents de Barcelona: el saxofonista Dani Nel·lo, conegut especialment pel seu periple a Los Rebeldes, el contrabaixista Ivan Kovacevic, el bateria Anton Jarl i el guitarrista de Dani Baraldés.

El quartet, aleshores amb l’actualment sol·licitadíssim Mario Cobo a la guitarra, va iniciar la seva aventura el 2009. Un any més tard debutarien de llarg amb la publicació de l’homònim Los Mambo Jambo, referència que tindria continuïtat el 2013 amb el seu segon elapé, Impacto Inminente

Excitant com un fumejant còctel hawaià, la proposta dels barcelonins està tenyida dels més salvatges acords de rock & roll, rythm & blues, surf i swing. Fórmula instrumental que ells han definit com a ‘so jambofònic’ i que han elevat fins al seu màxim exponent de qualitat en el seu tercer i recent àlbum, Jambology (2016). 

Dotze temes espatarrants com la més gegant de les onades oceàniques que Nel·lo i companyia estan presentant en directe durant totes les nits d’aquesta setmana a la sala Jamboree de Barcelona. 

Los Mambo Jambo. Jamboree. Plaça Reial, 17. Preu: 12€ anticipada, 15€ a la taquilla. Dijous 21, divendres 22 i dissabte 23, a les 21.30h.