La plaça del Monestir de Santa Maria de Ripoll ha tornat a acollir un acte a favor de la pau i la convivència i també s'ha mostrat el rebuig al terrorisme. El passat 26 d'agost es va organitzar en aquest mateix indret un acte que va aplegar més de 2.500 persones amb la participació d'entitats i personalitats vinculades al municipi que van condemnar unànimement els atemptats.

El que s'ha fet aquest dissabte ha estat un Concert per la Pau que ha començat a les deu de la nit i que ha tingut com a lema "Unim les veus al Bressol de Catalunya". Entre els artistes que hi han actuat hi havia Gossos, Marc Parrot, Marina Rossell, Feliu Ventura, el saxofonista Pep Poblet i Doctor Prats. L'entrada al concert era gratuïta.

"Unim les veus al Bressol de Catalunya" volia ser un concert "solemne i gratuït a favor de la pau i la convivència i una mostra de rebuig cap al terrorisme i qualsevol acte violent". Des de la capital del Ripollès, la ciutat dels membres de la cèl·lula que va atemptar a Barcelona i Cambrils, "es volia enviar un missatge en defensa dels valors que han conviscut a Ripoll", segons explicaven en un comunicat les empreses promotores, Brivall Studio i Tarré Management.

El Concert per la Pau era un acte sense ànim de lucre que comptava amb el suport de l'Ajuntament de Ripoll.