Els Amics de les Arts interpretaran 'Louisiana o els camps de cotó' durant la Diada i acompanyats de l'Orfeó Català. Així ho ha avançat El Món a RAC1.

Ahir ja es va donar a conèixer que, a partir de les 11 hores del matí i fins la nit, se celebrarà el tradicional concert al passeig Lluís Companys i que hi actuaran Jarabe de Palo, Els Pets, Green Valley i Txarango.

Al matí, el grup d’ska The Penguins animarà les primeres hores de la Diada amb cançons tradicionals versionades a l’exitós projecte Reggae per a Xics. La companyia de teatre Cia La Tal aparcarà a l’Arc de Triomf la seva sorprenent The Incredible Box; ball i música per a tots els públics de diferents estils passant pel swing i el hip-hop; artistes gràfics ensenyaran en directe com s’elabora un grafiti de grans dimensions; màgia i titelles amb Teia Moner; i els Xics del Xurrac, que animaran tothom qui passi pel passeig Lluís Companys a fer pinya i jugar amb la primera colla castellera nascuda en una fusteria. El matí culminarà amb el concert-vermut a mans de Guillem Roma & the Camping Band Orchestra.

A la tarda, després de la manifestació, cinc concerts posaran el punt final als actes de commemoració de l’11 de setembre. La primera a pujar a l’escenari serà la cantant i compositora Judit Neddermann, una de les veus més admirades del panorama musical català.