L'Ibex ha avançat amb força avui despenjant-se dels dubtes que han frenat el conjunt de les borses europees. L'evolució de valors com el Sabadell, OHL,o ACS li han permès afegir-se a l'optimisme que regna a Wall Street.

La dada que ha impulsat els mercats americans -el Nasdaq ha aconseguit un màxim històric intradia- ha estat la creació de 263.000 llocs de treball al sector privat quan tan sols se n'esperaven 187.000. Aquest salt mostra un dinamisme poderós en l'economia americana, que haurà de ser revalidat aquest divendres.

En l'Ibex, OHL ha anunciat un fort creixement dels ingressos i ha pujat com l'escuma, mentre el Sabadell recuperava múscul. Al seu torn, ACS ha completat el podi, al qual s'ha apropat Repsol.

El petroli Texas ha avançat fins a 51,78 dòlars encara que els inventaris de petroli han augmentat a 1,566 milions de barrils diaris. L'or ha retrocedit el 0,94%, fins a 1.245,50 dòlars l'unça.

A Wall Street, el Dow Jones puja a mitja sessió el 0,71% en vigílies de la trobada en la cimera global de Trump i Xi Jinping. És l'últim referent.