Poques variacions a les borses en espera de més referències com les estimacions macro de la UEM que es coneixeran avui. Els mercats europeus van tancar ahir amb resultats mixtos però de petita quantia, amb el degoteig de resultats empresarials de fons i només escasses referències en el costat macro.

Entre aquestes es va situar la producció industrial de França i Itàlia que en ambdós casos van estar per sobre de l'esperat. A França la producció industrial de març va créixer un 2% davant l'1% esperat i a Itàlia va augmentar un 0,4% el mateix mes, davant el 0,3% esperat.

Són bones notícies, en mostrar una certa millora del sector industrial a dos dels països europeus que van més endarrerits en la recuperació.

Una altra variable que si va destacar va ser el preu del petroli, que gràcies a la possible extensió per més mesos de l'acord entre països productors que va reduir la producció, va pujar un 3% i recupero en la seva referència Brent el nivell de 50 USD/barril.

Per avui el més important, a més dels resultats empresarials seran les estimacions de creixement econòmic de la UEM, que previsiblement milloraran respecte a les anteriors. Esperem que en el que queda de setmana el mercat continuï mostrant escassos moviments.