Nou màxim històric en el Nasdaq i en el Dax i sessió de transició a Europa. Els mercats d'accions europeus van continuar digerint el (en principi) positiu desenllaç de les eleccions franceses, amb unes pujades moderades, mentre que als EUA, l'empreses tecnològiques segueixen imparables.

La disposició de molts inversors a entrar al mercat davant de la menor retallada, fa que ni tan sols després de la forta pujada de dilluns no hàgim vist una presa de beneficis.

En línia amb la tendència que esperem per a tot l'any, van ser els bons resultats empresarials i algunes bones dades macro els que van impulsar als mercats.

Pel costat macro, destaquem que les vendes de cases noves al març van pujar un 5,8%, mentre que s'esperava una baixada, encara que el cert és que la dada del mes anterior es va corregir a la baixa (des de +6% a +0,3%).

També es va conèixer un índex de manufactures d'abril de la FED de Richmond que es va situar en 20 davant 16 esperat.

Avui els mercats tindran la referència de la reunió del BCE. No esperem gaires canvis i precisament per això pot venir la sorpresa.

En tot cas, el lògic és que més aviat que tard torni a reduir les compres d'actius.

Aquesta setmana és clau per als resultats però amb els que ja s'han publicat, es pot dir que la tendència està sent positiva tant als EUA com a la UEM.