Pocs moviments en espera de les eleccions franceses i els resultats empresarials. Dins d'un mercat amb pocs moviments, el més destacat d'ahir va ser el rebot dels bancs a Europa, que havien estat el sector que juntament amb matèries primeres havia concentrat més la presa de beneficis.

Això dóna suport a la nostra idea que només estem davant d'una consolidació dels forts guanys anteriors. L'esmentada millora dels bancs es va recolzar en part en un petit rebot de la rendibilitat del deute alemany, que no va ser seguit per la dels perifèrics ni per l'americana.

De fet el mercat americà es va tornar a quedar enrere no només en la rendibilitat del deute sinó a les borses que van tancar en negatiu davant les lleugeres pujades a Europa.

Les probabilitats que recull el mercat per a una pujada del tipus de referència als EUA, que ja eren baixes per a la pròxima reunió del 3 de maig, també s'han reduït cap a la zona del 50% per a la reunió del 14 de juny.

Avui l'única dada econòmica rellevant a l'UEM és la de confiança dels consumidors d'abril, per a la qual s'espera una lleugera millora.

Als EUA es coneixerà l'índex d'indicadors avançat de març, per al qual el consens pronostica un descens. No són indicadors de massa rellevància pel que l'important seran les reaccions als resultats de les empreses.