Nou descens a les borses: Amb l'excepció del mercat anglès, la resta van registrar limitades caigudes que en el cas de l'IBEX va ser del 0,19% fins als 9.327 punts. Al mercat de deute hi va haver descens generalitzat de les rendibilitats, en el cas espanyol d'1 p.b (1,33%) i el descens més important el bo anglès (-6 p.b)

El cru Brent contínua amb el seu ascens i avui es troba en els $57,1/barril, nous màxims de l'any. Per la seva part l'euro continua apreciant-se amb el dòlar i ja està en els 1,05 dòlars comparat amb els 1,03 de començaments de la setmana anterior.

Als EUA es van publicar els inventaris, que van ser millors del previsto(0,9% vs 0,2%) i les peticions per atur que van estar en línia.

També vam conèixer que els préstecs bancaris a les empreses de la zona euro van augmentar al novembre un 2,2%, que suposa la taxa més important des del juny 2009 i ja acumula 14 mesos d'expansió. Per la seva part, els préstecs a les llars van augmentar un 1,9% interanual, una dècima més que a l'octubre.