L'Ibex ha adoptat una línia més defensiva a la tarda veient la prudència dominant a Wall Street. Demà és l'últim dia hàbil als grans mercats per la Setmana Santa i no es pot sortir en una posició vulnerable davant de la incertesa.

L'or ha pujat un 1,70%, fins a 1.274,30 dòlars per aversió al risc. S'adverteix en aquestes últimes sessions un retorn a la renda fixa per aversió al risc. La rendibilitat del bo alemany a 10 anys (el bund), queia per sota dels 0,20% en augmentar el preu per efecte de les compres. A causa d'això, la prima de risc espanyola ha pujat a 145 punts bàsics.

El Dow Jones ha obert amb un descens del 0,16% mentre el secretari d'Estat americà, Rex Tillerson, s'entrevistava amb el seu col·lega rus d'Exteriors, Sergei Labrov, que ha exigit no més atacs a Síria. L'euro s'ha situat en 1,0620 dòlars i el petroli Texas ha pujat a 53,56 dòlars davant del fort descens d'inventaris de cru.

A l'Ibex, Indra, Enagas, Grifols i Endesa s'han situat en zona de guanys en una jornada de gairebé tancament de carteres. Caldrà esperar a demà per saber els resultats de la gran banca americana per poder tancar, tot i que sigui temporalment, a tots els efectes. És a dir, sense fer apostes que puguin ser desmentides atesa la volatilitat política regnant.