No és habitual veure que un partit de futbol acabi 12-0, però això ha passat aquest cap de setmana entre el Barça B i l'Eldenc. El filial blaugrana ha apallissat el club valencià, cuer del grup III de 2a Divisió B, amb un històric resultat. Vuit gols a la primera meitat i quatre més a la segona per establir un nou rècord per al segon equip del Barça.

Un dels grans perjudicats del partit per culpa de la gran golejada ha estat el marcador. El Miniestadi ha ofert una imatge poc habitual a la segona meitat quan el Barça ha marcat el desè gol. El fet que part del marcador de l'estadi blaugrana no tingui espai per a dues xifres ha ocasionat una incongruència durant uns minuts i abans de l'onzè gol. Al minut 34 de joc el resultat era de 0-0 i també de 10-0.