El vicepresident i conseller d'Economia, Oriol Junqueras, ha dinat aquest dimecres a Nova York amb un grup de catalans que viuen a la ciutat. Els ha reunit a un restaurant del conegut barri de Tribeca, el Locanda Verde. Mentre els catalans compartien estovalles en un reservat, a pocs metres, l'actor Hugh Jackman, el protagonista de Lobezno o Els Miserables, dinava en una taula rodona del menjador principal del local.   

LOBEZNO ML

Jackman -a la imatge- ha arribat discretament amb ulleres de sol i ha compartit l'àpat amb sis persones, entre les quals la seva esposa. En acabar, s'ha posat les ulleres i ha sortit amb la mateixa discreció amb què ha entrat a l'establiment.

Quan el vicepresident ha acabat el seu dinar, el glamurós Lobezno ja no hi era. De fet, fins a acabar el dinar Junqueras no ha sabut que havien coincidit al mateix restaurant de Nova York. Sí que se n'ha adonat, però, una de les membres de la delegació que amb prou feines ha superat l'impacte de constatar que l'amable novaiorquès que li aguantava la porta per entrar era el famós Jackman.