Aquest dimecres al vespre es va celebrar a Madrid el tradicional sopar de l'Associació de la Premsa Parlamentària, que aplega cronistes del Congrés i diputats. Durant la vetllada es reparteixen un seguit de premis que els propis periodistes voten per adjudicar als representants polítics. La sorpresa va venir com a conseqüència que fos el portaveu de Podemos, Íñigo Errejón, qui s'emportés el guardó del parlamentari 2.0, altrament dit, millor tuitaire, i no el representant d'ERC, Gabriel Rufián. Ciutadans no en va obtenir cap. Entre els guardonats hi va haver els següents diputats:

Premi a la “Pregunta del milió”: Joan Tardà, (ERC) –que no va poder recollir el guardó perquè ha estat operat de la cama i ho van fer companys de partit en lloc seu– per la pregunta parlamentària: "... el passat dijous 1 de setembre, la germana del cap d'Estat, Felip VI, Elena de Borbó, va patir un accident en què va patir trencament de canell mentre practicava equitació ... el succés va succeir en les instal·lacions hípiques del Palau de la Zarzuela ... ¿sota quins criteris de necessitat i / o utilitat per al correcte exercici de les tasques de la Prefectura d'Estat, es va construir tal complex hípic? ¿El cavall del que va caure la Infanta era de titularitat pública o privada?"

Premi “Emilio Castelar” al Millor Orador: Mariano Rajoy (PP), que va ser recollit pel ministre d'Agenda Digital, Energia i Turisme, Álvaro Nadal.

Premi “Assot del Govern”: Pedro Sánchez (PSOE), que va ser recollit per Sara Hernanz, dels socialistes madrilenys.

Premi “Assot de l'Oposició": Rafael Hernando (PP)

Premi a la “Millor relació amb la premsa": Joan Baldoví (Compromís)

Premi al “Càstig per a la premsa": Pablo Iglesias (Unidos Podemos).