Molts cops a l’escola i a l’institut ens van demanar què ens agradaria fer quan fóssim grans. Metge, periodista, mestre, fins tot, algun cop, algun company pot haver dit que volia ser president de la Generalitat. Una de les coses divertides de fer aquest exercici és quan 30-40 anys després et retrobes amb els teus antics companys i veus que alguns d’ells van fer realitat el seu somni i d’altres, per diferents circumstàncies, no.

Avui, estudiants de la dècada dels 70 a l’institut d’Amer, a Girona, han tingut l’honor de visitar un dels seus excompanys a la seva feina. I no es tracta d'un company qualsevol, ja que és el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

De fet, el mateix Puigdemont ho ha donat a conèixer en una piulada al seu Twitter: “Avui m’han vingut a visitar els meus amics i companys de l’institut i m’han portat un detall dins d’aquesta meravellosa caixa. Mil gràcies!”. El detall que li han regalat no l’ha fet públic, però la caixa té un missatge molt clar: “Sigues feliç, sigues intel·ligent, sigues tu”.