“On voleu anar avui?” Si aquesta és la pregunta que us feu sovint quan teniu temps lliure, gràcies a FGC teniu a l'abast un munt de possibilitats. Anar a visitar la Pedrera, la Colònia Güell, Catalunya en Miniatura, el Museu Molí Paperer de Capellades i la Granja Escola l’Alzina de Terrassa. Aquestes, i moltes més, són les diferents destinacions que podeu visitar gràcies al combinat de Turistren (viatge + visita) que ofereix Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Gràcies a aquest combinat, FGC pretén apropar els viatgers a punts d’interès turístic i cultural que es poden visitar amb les línies de Ferrocarrils mitjançant la promoció de diferents bitllets combinats. Els bitllets ofereixen viatge + visita, proposen una oferta més completa i estenen la finalitat del viatge en tren més enllà del seu ús diari per motius professionals o escolars.

Els bitllets combinats de FGC apropen a l’usuari una variada oferta de possibilitats per visitar museus, espais arquitectònics d’un gran valor històric i espais de lleure. Us proposem tres combinats que de ben segur, no us voldreu perdre.

Pels amants de l'arquitectura

En primer lloc, us proposem el Combinat Güell que inclou un bitllet d’anada i un de tornada de 2 zones, l’entrada a la Cripta i una guia d’àudio. La Colònia Güell és una petita colònia obrera situada a Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat) i està considerada un dels referents arquitectònics de Gaudí més importants de Catalunya, declarada l’any 1991 Bé Comú d’Interès General. La cripta és l’església de les columnes tortes, declarada Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO l’any 2005.

El combinat el podeu comprar a les màquines expenedores de títols de transport de les estacions de FGC de la zona 1 entre Plaça Espanya i Cornellà Riera i a les oficines de Turisme de Barcelona. Consulteu tarifes aquí.

Pels aventurers

En segon lloc, us proposem el Combinat Dinosaures que inclou el trajecte d’anada i tornada en FGC i l’entrada al Museu de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. En el museu situat a Sabadell, hi podreu viure en primera persona l’aventura de ser paleontòlegs per a la descoberta de fòssils i coneixereu en Pau, l’avi més vell dels homínids a Europa.

El combinat el podeu adquirir a totes les màquines expenedores de bitllets de les estacions de la línia Barcelona – Vallès. Consulteu tarifes aquí.

Pels esportistes

I per últim, però no menys important, us proposem el Combinat Monestir-Mercantic-ebike que inclou els trajectes d’anada i tornada en tren fins a Sant Cugat, el lloguer d’una bici elèctrica equipada amb GPS, la visita amb audioguia al Monestir de Sant Cugat i un obsequi al mercat vintage de Mercantic. Amb aquest combinat, després de conèixer Sant Cugat sobre rodes i practicar exercici, podeu visitar Mercantic, un mercat en el qual podeu trobar tot tipus de comerç, una àmplia oferta gastronòmica i un espai de creació on la literatura i l’art són els protagonistes principals. Important: per realitzar aquest combinat és necessari fer una reserva prèvia.

El combinat el podeu adquirir des de qualsevol màquina expenedora de les estacions de la línia Barcelona – Vallès. Consulteu tarifes i reserves aquí.

A més d’aquests packs combinats, Turistren també ofereix als usuaris de FGC diferents propostes per arribar fàcilment amb el tren com el Museu d’Història de l’Hospitalet de Llobregat, el Mercat de Pagès a Sant Vicenç dels Horts, el Castell de Claramunt, el castell de Gelida o el Parc Natural de Collserola. L’oferta turística i de lleure es completa amb les activitats de la divisió de Turisme i Muntanya del Grup FGC que gestiona les destinacions turístiques d’alta muntanya: La Molina, Vall de Núria, Vallter, Espot i Port Ainé, a més del Cremallera i funiculars de Montserrat, el Cremallera de Núria, el Tren del Ciment i el Tren dels Llacs.