Consultar el consum energètic a través del teu telèfon. Fa uns anys aquesta idea et podria arribar a sorprendre, però actualment, immersos en una revolució tecnològica on l’Smartphone s’ha convertit en un element central en les nostres vides, ja no. Per aquest motiu, les empreses energètiques ofereixen nous canals per poder consultar qualsevol dubte com a clients. Els mètodes més tradicionals com el telèfon fix, mail, web o fax són efectius i han servit fins avui per realitzar gestions i contractar serveis, però en alguns casos no acaben d’adaptar-se a la immediatesa que demanen alguns altres usuaris.

I és que actualment considerem or tots aquells elements que ens faciliten guanyar uns minuts al rellotge. En aquesta línia, Gas Natural Fenosa ofereix diferents serveis adaptats a les noves plataformes digitals amb un objectiu: que a cop de dit tinguis tot el control del consum energètic i puguis fer gestions vinculades al teu contracte de llum o gas.

Una de les principals vies són els canals online. Aquests són un bon aliat si el que es vol és evitar tot el procés de trucades telefòniques. Les opcions passen pel web (http://www.gasnaturalfenosa.es), on un assessor online està a la teva disposició, fins a serveis de missatgeria instantània com Telegram (+34 607 031 088), o xarxes socials amb els perfils de Facebook i Twitter.

Una altra de les opcions que està revolucionant els sistemes de serveis al client són les apps. Te’n presentem tres:

Àrea Clients. Consultar i revisar factures, actualitzar dades, facilitar la lectura del comptador o realitzar sol·licituds. Totes aquestes gestions són les que pots fer a través d’aquest servei que ofereix la companyia dins de l’àmbit de serveis liberalitzats.

També ofereix un servei de geolocalització, molt útil a l'hora de trobar el centre d’Atenció al Client més proper i contactar directament amb la companyia.

Àrea Clients és una APP gratuïta i està disponible a través d’APP Store i Google Play.

YoleoGas

Si estàs fart d’apuntar la lectura del comptador en aquella llista caòtica a l’ascensor de casa, o ets dels despistats que mai en fa cas i després envia un mail amb els resultats a corre-cuita, aquesta app està feta per a tu. A través del telèfon o la tauleta podràs llegir el consum i el podràs comunicar als sistemes informàtics de la companyia. 

També ofereix un sistema de notificacions que t’alerta dels dies que et toca lectura i et mostra l’històric per tal que tinguis un control i un seguiment complet del consum i de les teves factures.

YoleoGas és una APP és gratuïta i està disponible a través d’APP Store i Google Play.

Mi Consumo

I si amb el gas no en tens prou i també desitges saber-ho tot del consum elèctric, Gas Natural Fenosa ha creat l’app Mi Consumo. Aquesta app et permet conèixer, de manera senzilla, com utilitzem la nostra energia per contribuir a millorar la sostenibilitat del sistema elèctric, incrementant-ne l'eficiència i reforçant la qualitat del subministrament.

Hora, dia i mes. Pots seleccionar l’interval de temps que prefereixis per saber el comportament energètic a través d’un anàlisi complet acompanyat de gràfiques.

Mi Consumo és una APP gratuïta i està disponible a través d’APP Store i Google Play i Windows Market

Ja ho diuen: cada vegada més, la vida es concentra en els pocs centímetres que ocupa el teu telèfon mòbil. Les empreses no poden obviar aquesta tendència i han d’adaptar-s'hi per tal d’oferir un servei el més proper possible a les necessitats del client. Gas Natural Fenosa, amb aquests sistemes, posa el seu gra de sorra en el sector del consum energètic.   

 

Contingut realitzat amb la informació de GasNatural Fenosa