El regidor de CiU en l'Ajuntament de Barcelona Joaquim Forn ha criticat la gestió del govern municipal liderat per Ada Colau en temes com el turisme i l'habitatge després que l'últim Baròmetre semestral apunti a un augment de la preocupació dels barcelonins per aquests temes.

En declaracions als mitjans, Forn ha afirmat que Colau va arribar al consistori amb la promesa de solucionar qüestions com l'habitatge i el turisme i "no estan fent res, agreugen el problema i són incapaces d'afrontar els problemes amb garanties i solucions reals".

"Una cosa és fer discursos en l'oposició i altra és governar", ha indicat Forn, que ha subratllat el desgast de l'alcaldessa perquè al Baròmetre baixa la gent que creu que la ciutat és millor i augmenta la que creu que està pitjor.

Trias, el més valorat

Respecte als resultats del seu partit en intenció de vot, els pitjors de tota la sèrie del Baròmetre, situant-se en un 5,8% per sota de BComú i ERC, ha mostrat una "preocupació relativa" ja que el líder més aviat valorat és Xavier Trias.

A més ha destacat que, davant els que "volen convertir l'alcaldessa en líder mundial", hi ha dos polítics que la superen en valoració: Xavier Trias i Alfred Bosch, que obtenen, un 5,3 de nota respectivament davant el 5,1 de Colau.

alfred bosch acn
BARÒMETRE MUNICIPAL Bosch: "Som l'única alternativa a Colau" El Nacional / Europa Press